söndag 29 december 2013

En idé till passiv inkomst

Har du en idé på en produkt men kanske inte möjligheten att vidareutveckla den eller har något annat hinder som gör att du inte kan starta ett företag kring den själv. Då kanske du borde försöka sälja den innan någon annan får samma idé eller att den faller i glömska.

Om du skulle lyckas få ett företag intresserad av din idé så kanske de vill köpa den genom en engångsbetalning eller löpande betalningar utifrån hur det går för din idé på marknaden. Om din produkt bara är på idéstadiet och du t.ex. inte ar en färdig prototyp eller marknadsundersökning så kommer nog inte företaget att betala så mycket för att ta över idén och då tror jag personligen att du ska satsa på löpande betalningar om du tror på din idé. Det kan ge passiva inkomster under flera år, är din idé riktigt bra kanske den överlever dig?

idé passiv inkomst
Hur många idéer har du på lager?
Desto kortare du kommit med din idé desto längre tid tar det innan de passiva inbetalningarna börjar komma in på ditt konto. Du får ha en riktigt bra idé om du ska bli rik på bara en såld idé men samtidigt så kanske du har flera "ganska bra" idéer.

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service